Echt Europees haar

IN FIX HAIR staat voor natuurlijk Europees haar

De haarwerken van In Fix Hair onderscheiden zich van andere haarstukken omdat ze gemaakt zijn van 100% natuurlijk Europees echt haar. “En dat is pure kwaliteit. “Puur haar, 100% onbehandeld, met een natuurlijke valling en een pure kleur.”

De haarwerken worden volledig op uw maat gemaakt en in de In Fix Hair eigen gespecialiseerde haarwerk ateliers in de Filippijnen handgeknoopt. Even uniek als je eigen haar.
Het resultaat is een natuurlijk ogend haarstuk zonder zichtbare rand, dat heel comfortabel zit.

Eerlijk is eerlijk. Aan een haarwerk van 100% natuurlijk Europees echt haar hangt een prijskaartje. De goedkoopste oplossing is het niet. “Welke haaroplossing een vrouw of man ook kiest, die moeten we respecteren. Maar als je kiest voor kwaliteit op langere termijn, dan is haar van In Fix Hair de beste keuze. Bij veel andere haarwerken verdwijnt de kwaliteit na een poosje. Dat gaat – mee door de speciale inknooptechniek – niet op voor het haar van In Fix Hair. De kwaliteit van dit chemisch onbehandeld haar blijft. Met veel voordelen voor de klant die het haarwerk draagt.”

Het haarwerk van In Fix Hair is net datgene wat jij nodig hebt om je weer helemaal als jezelf te kunnen voelen. This is YOU again.
Bij In Fix Hair kies je voor kwaliteit in maatwerk en 100% echt Europees haar.
Kijk eens op infixhair.

In Fix Hair